Si te bejm ne Sprites

Si te krijojm screenshots (Hl Tag Convert)

-
Per me shti fotet ne cs edhe kur ta trus T si Spray Logo  ta qet foton
-Ne fillim
 
     Download ket  HL TAG Converter

 
 

Kur te hin e trus Open Image dhe e len cilen do foto . pastaj hin Adjust Image e Trus Auto Size . dhe pastaj e trus Apply changes and convert to 265 colors , dhe e trusni Save Tag, Export to Wad file dhe e ruani te C/ Praogram Files Valve/ cstrike ,hini edhe e runi me emer tempdecal.wad dhe kur te hini ne CS mos e prekni Options hiq me ndrru foton se prishet d.m.th duhet te himi ne server pa prekur sen ndru nikun athere permes konzolles

Vizitor Online
 
Advertisement
 
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=